Mijn ideale wereld: Making of

Voor de warmste week organiseerde Athena school Kortrijk de Warmste Schrijfwedstrijd. Hiervoor visualiseren enkele leerlingen Multimedia het making-of-proces (campagnebeelden, video's, website).

Ze helpen ook de hoofdprijs realiseren: een videoclip opnemen voor de winnende klas. Gilles De Sloovere, Remy Damman en Siebe Wyffels uit 6TMV (athena campus Heule) slaan de handen in elkaar, hiermee realiseren ze hun Project GIP. Dit onder begeleiding van leerkracht Kimberly Debock.

Tijdens de video opnames op 4 november, kwam Karrewiet langs voor een reportage. Hierdoor haalden ze het journaal van VRT NWS op 5 november.

Vandaag nam de winnende klas hun rapnummer op in een professionele opnamestudio. We trokken hiervoor naar Catharsis Productions in Izegem, erg boeiend om eens achter de schermen te kunnen kijken. Dj/producer Chillow en MC SAM (vzw de stroate) begeleiden de kinderen en tonen de kneepjes van hun vak. Op maandag 18 november zal op Athena campus Heule, de shoot van de videoclip door gaan.

Wordt vervolgd.