Opnames in de studio - 10, 11 en 13/04/2018

Bij elk mooi verhaal hoort een mooi lied. Wat een geluk dat we leerlingen met verborgen zangtalenten in onze groep hebben!
Loubna zingt ‘Manoe’. Dat lied werd geschreven bij het verhaal uit Maleisië en gaat over hoe de kus van de ware liefde alles goed maakt.
Samen met Hasna zingt ze Laila in, dat werd geschreven voor het audioverhaal ‘De goede waterput’. Dit verhaal speelt zich af in Egypte, de meisjes zingen naast muzikant Steven De Waele de strofen in het Arabisch.

En dan is er ook Justyna, onze Poolse prinses die het refrein van het lied ‘Schaduw, vuur en kaars' meezingt in het Pools en op zoek gaat naar een magische gitaar! Een lied waar Iwein Segers aan meegewerkt heeft.

Vanaf 19/5 kan je deze liedjes en het audioverhaal bestellen via onze website of wanneer je langskomt op Sinksen!

De liedjes werden opgenomen in 8audio studio met Jille Waegebaert als technieker. De liedjes werden geschreven door de leerlingen samen met Thomas Desimpelaere, Steven De Waele en Rebecca Haffner tijdens workshops op school. Heel wat muzikanten hebben een bijdrage geleverd aan de muzikale arrangementen, waaronder Heikki Verdure, Dominiek De Decker, Piet Clarysse, Luc Byttebier en Wouter Vandenabeele.