Ba.Zaar @ Sinksen Kortrijk - 19, 20 en 21/05/2018

We hebben een zeer drukke 3 daagse achter de rug met onze leerlingen! Afgelopen vrijdag hebben de leerlingen Kinderzorg voorbereidingen getroffen voor Sinksen 18 (stadsfestival te Kortrijk) en een volledige Kids Corner klaargezet op Ba.Zaar om vervolgens op zaterdag, zondag en maandag voorstellingen te kunnen geven in de Sprookjesmobiel.
Veel kinderen hebben kunnen genieten van het poppenspel, schimmenspel en het Opvrolijkvogeltje (vertelvorm voor de allerkleinsten). De buitenanimatie waaronder grime, een fotoshoot met verkleed party en het Orbeez badje bleken eveneens een groot succes te zijn.

De Sprookjesmobiel CD met de zelfgeschreven liedjes van de 5 vertelvormen en het volledige audioverhaal (ingesproken door om. Wim Opbrouck, Iwein Segers, Martin De Jonghe en Steven De Waele) werd feestelijk voorgesteld op het podium van het Casinoplein. 

Dit alles was mogelijk dankzij de steun van de leerlingen van 6 Verzorging, Miet Callens en haar collega's en cursisten van het CVO (meertalige verhalen vertellen op de gezinsmarkt en in de Sprookjesmobiel tijdens Sinksen), Karen Hens met leerlingen OKAN (Henna tattoo & grime) en de samenwerkende partners van Ba.Zaar tijdens het sinksenweekend: boekenhandel Theoria, Nude bar, conservatorium Kortrijk, Stad Kortrijk en bistro Spyros.

Enkele sfeerbeelden van een topweekend!