Try-out week Sprookjesmobiel - 16/04/18 tem 20/04/18

Maandag 16 april zijn we er met de leerlingen opnieuw ingevlogen. In de voormiddag hielden we een generale repetitie op school om tijdens de middag onze allereerste bezoekertjes te verwelkomen van basisschool Drie Hofsteden. 

Dinsdag 17 april bezochten we de VTEX site te Kortrijk. In de voormiddag kwamen de peutertjes van kinderdagverblijf De Speelberg VZW op bezoek en tijdens de namiddag de kleuters en lagere schoolkinderen van Freinetschool V-tex Kortrijk. Woensdag was het tijdens de voormiddag de beurt aan Freinetschool De Baai en in de namiddag buurtcentrum Lange Munte.

Donderdag 18 april trokken we naar BSGO! De Dobbelsteen te Heule en op vrijdag sloten we de try-out week af bij kinderdagverblijf Blokkenhuis 2 op de Veemarkt te Kortrijk.

Hieronder een fotoreportage van de intensieve week.