Start audioverhaal - 05/03/2018

28619109_291532401375642_6778943349238633158_o.jpg

Opnames audioverhaal

Maandagnamiddag hebben we de stemmen opgenomen voor het audioverhaal. Wim Opbrouck, Iwein Segers, Martin De Jonghe en Steven De Waele waren de stemacteurs van dienst.

Hasna El Machaoud schreef de basistekst voor het audioverhaal "De goede waterput". Voor de uitwerking van het verhaal in dialoogvorm werd ze bijgestaan door Karel De Waele, auteur van kinderverhalen. 
In het verhaal komen heel wat personages aan bod die de leerlingen zelf ingesproken hebben. Daarnaast hebben we beroep gedaan op professionals om enkele personages vorm te geven alsook om de leerlingen te coachen in hun proces.
De stemmen werden opgenomen in de Track Studio te Kortrijk door de leerlingen van het 5de jaar multimedia optie audio. Dit is een nieuwe richting van athena campus Heule, gericht op de audiovisuele sector, met Toon Bosschaert als begeleidende leerkracht.
De opnames van de liedjes voor het verhaal door enkele muzikanten volgt halfweg april.