Verslag leerlingen deel 2 van de werkweek - 19/02/18 tem 23/02/18

Donderdag 22/02/18

"In de voormiddag hebben we samengewerkt met Astrid, die ons hielp met het schimmenspel. We waren bijna klaar tegen de middag, op een paar details na. Het schimmenspel dat we maakten is voor het verhaal van Justyna (‘De 11 prinsessen’). Door onze inzet zal het deze week helemaal afgewerkt worden. 

In de namiddag maakten we samen met Astrid een storyboard. Dit hielp ons tijdens het overlopen van het verhaal. Tenslotte hebben we veel geoefend in het stagelokaal. 
Ik ben super trots op onze klas dat we deze week al zoveel hebben bereikt. We werkten goed samen en hielpen elkaar bij de verschillende taken. 

Een ‘superweek’ zo kan ik het omschrijven. Morgen is er nog een dag om nog iets bij te leren. Ook de samenwerking met Astrid is super, zij gaf ons veel tips en heeft zich ook 100% ingezet voor ons project. Bedankt!"
- Loubna Kasmi

Vrijdag 23/02/18

"Vandaag werkten we in twee groepjes met Astrid en Griet. Astrid hield zich bezig met het afwerken van het schimmenspel, decor en de nisjes. Griet was bezig met het voorbereiden van het papiertheater. Eerst kregen de meisjes uitleg hoe ze hiermee aan de slag konden. 

In de namiddag werkten we in twee groepjes met Griet en Steven. Griet hield zich bezig met het papiertheater. Steven maakte samen met Justyna liedjes voor het verhaal van Kimberly en voor Justyna zelf. 

Het was een heel drukke dag waardoor we zelfs geen korte pauzes genomen hebben!
We kunnen vanaf nu alle tijd gebruiken voor onze Sprookjesmobiel. Het was heel leuk dat wij zoveel hulp kregen."

- Justyna Nowogrodzka