Improvisatietheater met Domien Vloeberghs - 16/10/18

Ondertussen zijn we ook gestart met het traject Sprookjesmobiel voor de leerlingen van de derde graad verzorging. We willen hen warm maken om binnenkort verhalen te vertellen bij kinderen op een innovatieve en interactieve manier in onze Sprookjesmobiel.

Als eerste workshop voor de leerlingen 6 verzorging en 7 kinderzorg hebben we gekozen voor een sessie improvisatietheater. Verschillende improvisatietechnieken kwamen aan bod waarbij leerlingen verhalen, personages en dialogen ter plekke verzinnen.

Hiervoor hebben we Domien Vloeberghs uitgenodigd. Domien is afkomstig uit het verre Gent en is een man van vele talenten. Hij is een veel gevraagd MC, begenadigd comedian en speelt improvisatietheater bij de Gentse groep Improcessie. In 2012 won hij de Vlaamse Improcup. Daarnaast kaapte hij de hoofdprijs weg op zowel de Comedy Slam 2015 als de Commeere Comedy Cup 2015.